Apró csodák...

48405476_2147910485297933_3966095856234397696_n.jpg

Az angyalka egy átlagos napon váratlanul érkezett, és a két érintett hölgy nem tudta, nem is akarta eldönteni, hogy melyikük szíve lett örömtelibb megjelenése kapcsán.

Egyikük könyvek közt szolgálta hivatását, az átlagnál nagyobb elhivatottsággal, kedvességgel, emberi módon ... mindezzel nem kérkedve, önmagát adva fordul a betérők, visszatérők felé.

A másik hölgy örömmel fogadta a könyvajánlatot, mikor visszahozta, meg is beszélték - mindkettőjüknek nagyon tetszett -, megjegyezte, hogy majd karácsony táján újból kikölcsönözné, mert szeretné, ha a barátnője, aki pár hétre idelátogat, szintén elolvashatná. Biztosan tetszene neki.

Se konkrét kérés, se meggondolatlan ígéret nem hangzott el, a könyv forgott az olvasók közt tovább...

A nyarat felváltotta az ősz, majd karácsony közeledtén, az első ,,porcukros" téli napon megint visszatért a könyvtárba az a bizonyos könyv.

A telefont felvevő hölgy hangja boldognak tűnt, s az is boldogan elmosolyodott, aki értesítette...

A köszönet apró angyalkája másnap nyitásra megérkezett...

,,A csodák mindig halkan zörgetnek ajtódon. Ha azt mondod, csak a szél zúg odakint, kavics koccant az üveghez, vagy néhány száraz falevél rezzent a földön, ha ülve maradsz, a csoda kívül reked. Te nem nyitottál ajtót neki."

( Szepes Mária )

A bejegyzés trackback címe:

https://sztoriplacc.blog.hu/api/trackback/id/tr5014500332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sztoriplacc

Legyen friss. Legyen sokszínű. Legyen vicces is, elgondolkodtató is. Szóljon mindenkinek. Legyen egy tér, ahol mindenki talál magának valamit, ami érdekli. Legyen ez egy placc.

Napi idézet - Instagramon is

200.jpg

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása
Sztoriplacc