Kis banális történet

elijah-hail-700901-unsplash.jpg

A fiú... jó értelemben véve kicsit fura figura, a nőnél iratkozott be a könyvbirodalomba. Rögtön hangsúlyozta, hogy nagyon szeret olvasni, és hogy ezentúl rendszeresen találkozni fognak, mert suli után gyakran beugrik majd.

S tényleg így is tett.

Kölcsönzött, a határidőt mindig betartotta, s ha valami miatt nem tudott jönni, már szinte hiányolták... udvariasságát, furaságát, kedvességét mindannyian szívükbe zárták, lénye mindannyiuk szívét mosolyogtatta.

Olvasók és könyvtárosok ,,kapcsolata" azonban, szinte természetesnek mondhatóan, általában csak a könyvtárra korlátozódik... a kinti élet rohanásában a legtöbb esetben simán elmennek egymás mellett.

Jóleső kivételek azonban mindig akadnak, ilyen kivétel volt a fiú is. 

Hisz ki számítana arra, hogy a buszpályaudvari forgatagban, csomagokkal álldogálva, buszra várva, egy ismerős hang örömteli hangon ráköszön, s üdvözlésképp őt is és idősödő édesanyját is kedvesen megöleli? 
Néhány kedves szó, ragyogó mosoly, s a furcsa fiúval aki épp csak jött, s aztán ment is, boldogságot hagyva maga után, elrobogott a busz, el, hazafelé.

A nő hosszan nézett utána.... a fiú még a busz ablakából is integetett.

Banális történet?

Valakinek igen.. a nő számára semmiképp nem az.

A bejegyzés trackback címe:

https://sztoriplacc.blog.hu/api/trackback/id/tr5114737705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sztoriplacc

Legyen friss. Legyen sokszínű. Legyen vicces is, elgondolkodtató is. Szóljon mindenkinek. Legyen egy tér, ahol mindenki talál magának valamit, ami érdekli. Legyen ez egy placc.

Napi idézet - Instagramon is

200.jpg

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása
Sztoriplacc