10 legjobb szerelmes film - nem csak Valentin-napra

1.jpg

 

Még a cinikusok sem szokták tagadni, hogy a szerelem létezik, a romantika létezik, és a vágy, hogy átéljük - nos az is bennünk van.

S ha épp nincs senki akivel összebújhatnánk, nos, még akkor is ott a lehetőség arra, hogy bekuckózzunk a kanapé sarkára egy adag chipssel, kukoricával és megnézzünk egy jó kis szerelmes filmet. Hogy aztán együtt sírjunk, nevessünk, érezzünk a hősnővel - 90 percen át.

Sok-sok kiváló csaj közreműködésével összeállítottunk egy listát a 10 legjobb romantikus filmről. Nézzük őket sorban:

10. a listánkon egy vígjáték Az 50 első randi
Van, aki nem ismeri a sztorit a lányról, akinek 24 óra után törlődik a memóriája, és minden reggel újra meg újra meg kell hódítani? Ha van ilyen, az mindenképp pótolja a hiányosságát, Drew Barrymore és Adam Sandler isteni a filmben.
És azt tudtátok, hogy: ,,Nincs jobb, mint az első csók!"

214153_775x400.jpg

9. Az Álmomban már láttalak Hamupipőke sztori végzett nálunk a 9. helyen.
Nem rossz, nem rossz, főleg a férfi főszereplő...

8. Julia Roberts filmje, az Ízek, imák, szerelmek lett a 8., ami nem is tipikus romantikus film szerintem. Sokkal inkább egy belső utazás filmje. megnézni mindenképp érdemes. 


7. Fogadom - ez a címe annak a filmnek, ami most itt a 7.  Őrülten szerelmes ifjú házaspár, baleset, amnézia és szuper szereplők. Channing Tatum és Rachel McAdams jóóó.

158687_822x617.jpg


6. A nagy klasszikus, aminek végső táncjelenetét egy egész világ összes nője el akarta táncolni a '80-as évek végén nálunk most a 6. helyen végzett. De azért az abszolút biztos, hogy nincsen szerelmes film lista a Dirty Dancing nélkül.


5. Bár nincs karácsony, azért csak felkúszott az 5. helyre a nagy klasszikus, az Igazából szerelem. Nekem is abszolút kedvencem, különösen a titkos csók a színpadon, na meg persze a lánykérés a fél falu előtt.
Ti melyik szálat szeretitek leginkább?

mv5bmgi1nwm1ytctmmjinc00nji4lthkmzitnwvimznmy2vhzmq1l2ltywdll2ltywdlxkeyxkfqcgdeqxvyntc3mjuznti_v1.jpg


4. helyen nálunk a Mielőtt megismertelek film végzett. 
Elő a zsepikkel csajok! A film kihagyhatatlan, de a zsebkendők használva lesznek. Ez fix. Ettől függetlenül kuckózásra fel, ezt a filmet meg kell nézni - mindenkinek.


És akkor lássuk a dobogót:

 

p_s_i_love_you_movie_image_hilary_swank_and_gerard_butler.jpg

3. helyen ismét egy sírni kell film, a P.S.I love you. Nekem személy szerint nem is annyira a főszereplő Gerard Butler, mint inkább a mellékvágány Jeffrey Dean Morgan jön be, de ez teljesen mellékes. Szép szerelem van, helyes csaj van, jó pasi van - a filmnek a listán a helye.

44385_62.jpg

2. lett a Ház a tónál. Keanu Reeves amúgy is szívet dobogtató jelenség, itt pedig még hősszerelmesként vár is a szerelmére... hmmm.

szl03.jpg

1. helyen pedig természetesen az a film áll, ami nélkül aztán tényleg, de tényleg nincs love-lista. A Szerelmünk lapjai a remény filmje. A reményé, hogy létezik végtelen szerelem, amit mindannyian keresünk.
Ezért szeretjük, ezért nézzük szívesen.

És ez teljesen jól is van így.

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztoriplacc.blog.hu/api/trackback/id/tr114616202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sztoriplacc

Legyen friss. Legyen sokszínű. Legyen vicces is, elgondolkodtató is. Szóljon mindenkinek. Legyen egy tér, ahol mindenki talál magának valamit, ami érdekli. Legyen ez egy placc.

Napi idézet - Instagramon is

200.jpg

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása
Sztoriplacc