Mosoly legyen a fegyvered

karoline-soares-400147-unsplash.jpg

Bántottak...

Igaztalanul vádoltak, harag zúdult rád, rosszkor voltál rossz helyen vagy épp csak irigyek rád, ezért fűt - fát beszélnek rólad.

Elszomorodsz, lehangolt leszel... kavarognak a miértek, háborog a lelked, és kár is tagadni, a megfelelő bosszún jár az eszed.
Na majd te megmutatod, veled aztán nem lehet kukoricázni!... mit képzelnek ezek?!

Forralod a tervet - s közben, talán észre sem veszed - lassan elveszted önmagad. Kezdesz olyanná válni, mint azok, akik bántottak.
Elfelejted, hogy pont ezt akarják, felhúzni téged, hogy kilépj önmagadból... és a mókuskerék csak pörög tovább, soha nem áll meg.

Ne hagyd, hogy így legyen!
Fegyvered mosoly legyen, bármilyen nehéz is, mosoly legyen a válaszod.

Te csak mosolyogj, ami persze eleinte lehet, hogy nem szívből jövő, és tán a kezed is ökölbe szorul közben, de hidd el, csak így győzedelmeskedhetsz a bántások felett.

Aztán majd... egyre inkább a részeddé válik...

Mosolyogj hát!

,,Az őszinte mosoly az erős lélek jele az arcon! Az igazi vallás, az igazi hit, az igazi szeretet: derűs. És sokat nevet. Ez a minden nehézséget és földi bajt leküzdő, önmagára ébredt lelkünk legyőzhetetlen ereje! Hogy valaki szeret-e vagy sem, onnan tudod, ahogy rád nevet!"
( Müller Péter )

A bejegyzés trackback címe:

https://sztoriplacc.blog.hu/api/trackback/id/tr4014519194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sztoriplacc

Legyen friss. Legyen sokszínű. Legyen vicces is, elgondolkodtató is. Szóljon mindenkinek. Legyen egy tér, ahol mindenki talál magának valamit, ami érdekli. Legyen ez egy placc.

Napi idézet - Instagramon is

200.jpg

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása
Sztoriplacc