Szerelemlista - ha nem virágot adnál Valentin napra

 

03_foreo_valentine_s_day_perfect_gift.png 

Mindannyian elterveztük már a Tökéletes Valentin napot, de nem jellemző, hogy összejön. Legtöbbször valami balul sül el.

Sokan vagyunk kínban, amikor közeleg a szerelmesek ünnepe, pedig igazán nem kell ettől tartanunk.

Csak egy kis előkészület,és egy tökéletesen megválasztott meglepetés helyetted beszél!
Adunk most egy kis segítséget:

A szépségmárka, FOREO szeretettel kínálja a legjobb Valentin-napi ötleteket, amelyekkel elkápráztathatsz bárkit, akit csak akarsz.

  05_foreo_valentine_s_day_personalised_skincare.jpg

 

NEKI és NEKI

Termék: FOREO LUNA mini 2 - arctisztító készülék

Készen állsz, hogy elfelejtsd a korábbi évek rosszul elsült ajándékait és meglepd szerettedet valami különlegessel? Nem tudsz mellényúlni a FOREO best-seller LUNA mini 2 készülékével. Ez a csoda masina igazi klasszikus, amely méltán érdemelte ki a ‘most wanted’ címet az utóbbi években. A kicsi, mégis rendkívül erős arctisztító minden bőrt simává és sugárzóvá varázsol, legyen az hölgy, vagy férfi! 6 szexi színben elérhető, feketében, kékben a férfiak részére.

Elérhető: Douglas üzletek és online: douglasshop.hu

Ár: 47 490 Ft

 01_foreo_valentine_s_day_lead_image.jpg

 

KEDVESEDNEK

Termék: FOREO LUNA fofo - a világ legokosabb arctisztító készüléke

Miért válaszd: LUNA fofo-val egykettőre ajándékozási szakértő lesz még az is, aki kezdő a V-napi ajándékozásban. A termék spa-szintű masszázst és arctisztítást kínál egy kompakt kis készülékben. Továbbfejlesztett érzékelői a FOREO For YOU app-al összekapcsolva elemzi párunk bőrét és annak hidratáltsági szintjét. Bőrérzékelői segítségével a LUNA fofo finom T-Sonic pulzálásaival személyre szabott masszázs és tisztító programot készít, amelyet Kedvesünk imádni fog!

Elérhető: dm Magyarország kiemelt üzleteiben és online: dm.hu

Ár: 29 999 Ft

 
foreo_ufo_youth_junkie.png

 

ANYUKÁDNAK

Termék: UFO - okos arcmaszk

Miért válaszd: Nincs senki a radarodon? Akkor lepd meg Valentin napon anyukádat egy nem e világi készülékkel, amelytől bőre káprázatos lesz. A koreai maszk szakértők és a legújabb svéd szépségtechnológia találkozik ebben az otthoni használatra kifejlesztett okos arcmaszkban. Az UFO egy igazi wellness-érzést nyújt csupán 90 másodperc alatt, bármikor, amikor anyukádnak van ideje rá. A legideálisabb, ha a Youth Junkie UFO aktivált maszkot választod hozzá, kollagénnel. Csak figyeld, hogyan válik a Valentin nap anyukád kedvenc ünnepévé!

Elérhető: Douglas üzletek és online: douglasshop.hu

Ár: 97 990 Ft

 
08_foreo_valentine_s_day_his_his.png

 

NEKI és NEKED

SMILE WITH PRIDE - Limitált kiadású ajándékcsomag

Termék: ISSA 2 His & His Gift set - elektronikus fogkefe

Miért válaszd: Ha a barátodat és magadat is szeretnéd meglepni egyszerre, az ISSA 2 elektromos fogkefe szettnél nincs jobb választás. A FOREO His&His limitált kiadású csomagjában két darab éjfekete, vízálló, svéd designnal kialakított szónikus fogkefét találtok. A sokszínűség jegyében kapható ISSA 2 fogkefe limitált kiadása a FOREO honlapjáról rendelhető. Mindkettőtök büszke mosolyáért.

Elérhető: foreo.com

Ár: 79 990 Ft

 

07_foreo_valentine_s_day_smart_mask_treatment.jpg 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztoriplacc.blog.hu/api/trackback/id/tr1314617770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sztoriplacc

Legyen friss. Legyen sokszínű. Legyen vicces is, elgondolkodtató is. Szóljon mindenkinek. Legyen egy tér, ahol mindenki talál magának valamit, ami érdekli. Legyen ez egy placc.

Napi idézet - Instagramon is

200.jpg

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása
Sztoriplacc