6 szuper úti cél, ha márciusban ,,nyaralnál"

village-843220_1280.jpg

Márciusban szeretnél nyaralni? 
Talán a tengerparton pihennél, és élveznéd a meleg tengeri szellőt? Vagy kedveled a téli sportokat, és fontolgatod a nyaralás lehetőségét egy síközpontban?

Márciusban mindkettő lehetséges, a célpontok tárháza pedig végtelen. 

Íme a mi 6 tippünk - nektek.

 

denys-nevozhai-185489-unsplash.jpg
Thaiföld

Tökéletes időjárás eső nélkül, márciusban a levegő hőmérséklete 28 és 32 fok között mozog. Kívánhat valaki kellemesebbet? Pihenhetsz a tengerparton a fehér homokon, de felfedezni való is akad bőven, hisz Thaiföldet évezredes kultúra és gazdag hagyományok jellemzik. Az ország híres a nemzeti parkjairól amikből kiterjedt hálózatot alakítottak ki. 
Phuket, Phi Phi-szigetek, Ko Samui... megannyi sziget csak téged vár.

Goa Indiában

Goa India legkisebb szövetségi állama. Egész évben párás, forró a hőmérséklet, márciusban ideális ellátogatni, hisz novembertől márciusig száraz évszak van. A kíváncsi turistákra rengeteg élmény vár  a kirándulásokon, a buddhista templomokban pedig a keleti vallás titokzatos hangulata uralkodik. 
Márciusban Indiában pihenni jó megoldás azoknak, akik készen állnak a változatos nyaralásra.

beijing-3675835_1280.jpg
Kína

Márciusban szuper az időjárás Kínában, a világ legsokrétűbb országában. A kultúra szerelmeseinek kiváló célpont, a négyezer éves kultúra fejlődése során rengeteg műemléket hagyott az utókor számára. Vannak paloták, templomok, pagodák, szobrok és a buddhista művészet alkotások. Ugyanakkor a strandolni vágyóknak is van jó hír: a víz hőmérséklete kiváló a napi úszáshoz. Ha valaki Kínában jár, érdemes elmennie Pekingben a Tiltott városba, vagy megkóstolni a híres pekingi kacsát, ami állítólag tényleg nagyon finom. A Mennyország temploma építészeti remekmű, és a fallal bekerített parkokba is érdemes ellátogatni. Bár nagy a szmog és a helyiek kissé mogorvák, Pekinget érdemes megnézni márciusban.


Ausztria

Azok, akik a havas pihenést részesítik előnyben, Ausztriába utaznak, és aktívan töltik a pihenést. Ausztriában ilyenkor van az utószezon, a keleti Alpokban még szép tél uralkodik. Az ide utazó a síelés és a snowboardozás mellett kiváló minőségű testápolási szolgáltatásokat is élvezhet.

ferhat-deniz-fors-777171-unsplash.jpg
Svédország és Finnország

Sí- és snowboard rajongói svédországi és finnországi pihenést is választhatnak. Élvezd a mesés téli tájakat, nem bánod meg.


Málta

A különböző ételek rajongói márciusban Máltára látogassanak gasztronómiai fesztiválra. A tavaszi mediterrán ételek kerülnek bemutatásra ilyenkor. Kóstoljon mindenki, miközben szól a zene, és körülöttünk ropják a táncot. Evés után pedig meg lehet ismerkedni az ország roppant gazdag történelmével.

malta-1910173_1280.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztoriplacc.blog.hu/api/trackback/id/tr5514683380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sztoriplacc

Legyen friss. Legyen sokszínű. Legyen vicces is, elgondolkodtató is. Szóljon mindenkinek. Legyen egy tér, ahol mindenki talál magának valamit, ami érdekli. Legyen ez egy placc.

Napi idézet - Instagramon is

200.jpg

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása
Sztoriplacc