Mi vár rád 2019 elején - januári horoszkóp

woman-3084129_640.jpg

 

Új évet kezdtünk. Sokan számítanak rá, hogy 2019 jobb lesz, mint az elmúlt esztendő.

Nos, lássuk, mit tartogat számunkra az év legelső hónapja. Vajon jól indul?


KOS

Csak semmi lassú bemelegítés. A Kosok számára rögtön egy új hírrel indul az év. Az biztos, hogy már semmi nem lesz olyan, mint volt, ám a változás mindenképpen pozitív. A munkahelyi környezet megváltozik, még az is lehet, hogy a Kos új állásajánlatot kap. Ebben a hónapban mindenképpen érdemes a munkahelyre és a karrierre összpontosítani.
A kapcsolatban élő Kosok szerelme erős és megingathatatlan, azonban az egyedülállókra vár egy kellemes randevú.
A gyermekre vágyóknak érdemes 20.-a után próbálkozni.
Várható némi kiadás hó végén, ám ez is előremutató kiadás lesz.


BIKA

Néha úgy tűnik, hogy a dolgok szinte könnyedén, maguktól kattannak a helyére, és ez a hónap pont egy ilyen hónap lesz.
A jegy szülöttje vágyik az új élményekre, és most, hogy az ünnepek véget értek, készen áll arra, hogy egy szép helyen, otthonról eltávolodva éljen át valami újat. A médiában dolgozókra nagyon pörgős, sok újdonsággal szolgáló hónap vár, ám a többiek sem fognak unatkozni a munkahelyükön. 
Hó első felében olyan hírek jönnek, amik aggodalomra adnak okot valamelyik férfi rokon egészsége miatt. 
A hó második felében több Bikára költözés vár, ennek oka lehet épp munkahelyi, ahol változások zajlanak, amik majd februárban hoznak gyümölcsöt a jegy szülötteinek.
A pénzügyi helyzet is ebben az időszakban javul, még egy nagyobb, váratlan összeg is jöhet valahonnan.


IKREK

Az év eleje az Ikrek számára a pénzügyek átvizsgálásával kezdődik. Csekkek, biztosítások, ismétlődő kiadások - mindent át kell nézni. Ezután is jó odafigyelni a kiadásokra, s ebben a hónapban - de az évben is - lehetőleg meg kell fogni a pénzt, és csak arra szabad költeni, amire szükséges. 
Fontos szerep jut most a barátoknak, olyan tanácsokkal látják el az Ikreket, amire nem árt jól odafigyelni. Január 20.-a után a romantika is szerepet kap a jegy szülötteinek életében. A kapcsolatban élők menjenek el ,,randevúzni" egymással, az egyedülállók pedig legyenek résen, találkozhatnak valakivel, aki felforgatja az életüket.


RÁK

A kapcsolatban élő Rákok ebben a hónapban megtudják, tényleg erős-e a kapcsolatuk. Ha erős, most sok lehetőség lesz még közelebb kerülni egymáshoz, ha viszont gondok vannak, azok miértje is kiderül. 
Új kapcsolatok - üzleti is és magánéleti is - alakulhatnak ki a következő időszakban.
A Rák a munkahelyén brillírozik, így kilátásba kerül egy előrelépési lehetőség, ami fel is villanyozza, mert a családi kassza az ünnepek után igencsak megcsappant. 20.-a után a pénzügyi helyzet javulni kezd. 
Talán jön egy kis plusz munkalehetőség, vagy egy jó üzlet, az biztos, hogy a Rák megcsillogtathatja tehetségét - és duzzaszthatja a pénztárcáját. 


OROSZLÁN

Az év komor hangulatban indul az Oroszlánoknak. Talán kimerítették az ünnepek, vagy nem jött be egy terv, esetleg változást várt, ami nem következett be. Szerencsére azonban a komor hangulat nem tart sokáig. 5.-e után annyi munka és feladat zúdul az Oroszlánok nyakába, nem lesz idő a borúra. 
A jegy szülöttei nem szeretnek spórolni, ebben a hónapban mégsem ártana megfogni a pénzt. Az egészségükre is jobban oda kell figyelniük a következő időszakban.
Az emberi kapcsolatok terén az Oroszlán nem lesz most szerencsés. Meggondolatlansága miatt elkövet egy hibát, amit már nem tud semmissé tenni, ez hatással lesz egy fontos kapcsolatára. 


SZŰZ

Decemberben a Szűz hajtott, mint az őrült, s közben azt tervezte, majd pihen az ünnepek alatt. És huss, már január van, a pihenés pedig valahogy elmaradt. 
Ennek ellenére a jegy szülöttje szokásos precizitással veti bele magát a hónapba, amiben most az érzelmeké lesz a főszerep. Az egyedülállók találkoznak valakivel, aki hatással lesz rájuk, bár ez a valaki kicsit idősebb lesz. S talán épp a bölcsessége az, ami vonzóvá teszi. 
Pénzügyek tekintetében egy fontos dolgot kell észben tartani: semmiképpen nem szabad most kölcsönadni senkinek! 


MÉRLEG

Decemberben rengeteget dolgozott a Mérleg, hogy az ünnepek alatt minden a lehető legjobban alakuljon, de az erőfeszítéseit mintha senki nem venné észre. Ez elkeseríti, így a hónap eleje borongós hangulatban találja a jegy szülöttjét, amit csak fokoz, hogy párja nem érti meg a terveit, s többször kell győzködnie, hogy hinni kezdjen.
A lakást is valahogy szűknek érzi, így lomtalanításba, szortírozásba kezd, hogy nagyobb hely legyen. 
A hónap második felében a Mérlegnek különösen arra kell odafigyelnie, hogy mit mond. Meggondolatlan vádaskodásai végleg tönkretehetnek egy barátságot. A felesleges beszéd helyett jobb, ha inkább figyel, mert valakinek nagy szüksége lenne a segítségére.
Sok stresszes nap vár a Mérlegre ebben a hónapban, de ugyanannyi jó pillanat is érkezik, kiegyenlítve a dolgokat. 


SKORPIÓ

A Skorpiókra akciódús hónap vár. Különösen a kommunikáció kap fontos szerepet, lehet, hogy fontos tárgyalásokat kell majd folytatnia, mindenesetre az életében elindulnak bizonyos változások, amik valószínüleg még inkább begyorsulnak, mikor az egyik főnöke váratlan hírt közöl.
Egy régóta dédelgetett álomban áttörés következik be, ami nagyon feldobja a Skorpiót, azonban kicsit lelombozódik, mikor nem sikerül elmennie egy utazásra, a munkája miatt. 
A hónapban a család is fontos szerephez jut, akik mindenben támogatják a Skorpiót.


NYILAS

A Nyilasnak januárban feltett szándéka, hogy pénzügyeit rendezze, s ebben az Univerzum most támogatja. 2018-ban rengeteget dolgozott, s most bosszús, mert látszólag nem jönnek be a tervek, amikért küzdött. Azonban semmi nem volt hiába.
20.-a után a jegy szülöttjének vigyáznia kell arra, mit mond. Legyen óvatos, és ne figyeljen a pletykákra sem. 
A hónap bővelkedik szeretetben és szórakozásban, utazni azonban a Nyilas most inkább ne utazzon. 


BAK

A Bak számára a január fontos hónap lesz. Úgy tűnik, valami történik, és a jegy szülöttje készen is áll a dolgok változására. A Bakok nagy éve 2020 lesz, de az előszél ideért, a folyamat beindult. Olyan döntéseket kell meghozni, amik befolyásolhatják a következő éveket. 
Ragyogó ötletek fogalmazódnak meg a Bakokban, akiknek nincs más dolguk, mint hagyni ezeket az ötleteket kiszabadulni, és megvalósulni. 
Ebben a hónapban különösen nagy hangsúlyt kap a magánélet. Az elmúlt években nagy hangsúlyt fektetett az otthonára, néhány Bak költözött is, de most érzi mindegyikük azt, hogy hazaérkezett. 


VÍZÖNTŐ

A Vízöntők számára ez a hónap csendes, pihenéssel teli lesz. Komor hangulattal indul a hónap, sok Vízöntő gondolkodik egy olyan kapcsolat jövőjén, ami valahogy nem úgy alakul, ahogy kellene. Ez lehet személyes, de lehet üzleti kapcsolat is. A jegy szülöttei túlzott kontrollt éreznek, amit nem tudnak tolerálni.
Egy titokra is fény derül, ami csalódottsággal tölti el a Vízöntőt. 
Érdemes a kommunikációra jobban odafigyelnie, s elővennie a diplomáciai érzékét, különösen, ha családtagokkal beszélget.
Az egészségére is fokozottan oda kell figyelnie. 


HALAK

A jegy szülötte januárban beleveti magát a társasági életbe. Úgy tűnik, mindenkivel megtalálja a közös hangot. Olyan közösségekhez kapcsolódhat, amelyek a következő hónapokban pozitív irányba befolyásolhatják az életét. Az is lehet, hogy újra felveszi a kapcsolatot egy olyan személlyel, akit a múltban csodált, s aki segíti majd a jövőben is a tanácsaival. 
Új ötletek fogalmazódnak meg a Halak fejében, amikkel növelni tudja a jövedelmét. A karrierje szépen épül, minden sínre kerül ebben a hónapban. Nem is lehetne jobb a helyzet, mindenki a Halakkal akar most együtt dolgozni. Egy fontos szerződésre is sor kerülhet.
 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sztoriplacc.blog.hu/api/trackback/id/tr914530314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Sztoriplacc

Legyen friss. Legyen sokszínű. Legyen vicces is, elgondolkodtató is. Szóljon mindenkinek. Legyen egy tér, ahol mindenki talál magának valamit, ami érdekli. Legyen ez egy placc.

Napi idézet - Instagramon is

200.jpg

Facebook oldaldoboz

süti beállítások módosítása
Sztoriplacc